Dr. Mészáros Péter sebész, proktológus, onkológus

Dr. Mészáros Péter
sebész, proktológus, onkológus

Telefon (egész nap) (8:00-20:00)
06 30 / 971-7340

Rendelési idő:
Szerda: 16:00-20:00

Szakterület:
sebészet, proktológia, onkológiai sebészet

Szakvizsgák:
Sebészet – 2007

Egyetem:
Pécsi Orvostudományi Egyetem – 2000

Beszélt nyelvek:
Angol

Dr. Mészáros Péter vagyok, 2000-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, majd a Budai Irgalmasrendi Kórház sebészeti osztályán kezdtem dolgozni. Itt a sebészet alapjainak megismerését követően az érdeklődésem hamarosan a minimál invazív sebészet felé fordult. Ez egy modern eszközöket használó eljárás, melynek legfőbb előnye a hagyományos sebészeti beavatkozásokhoz képest az, hogy sokkal kisebb vágást igényel, minek következtében lényegesen lerövidül a felépülési idő.

2013-ban az Országos Onkológiai Intézetben újonnan megalakuló hasi sebészeti részlegéhez csatlakoztam, ahol a hasi daganatok gyógyításában szerezhettem nagy gyakorlatot. Érdeklődésem középpontjában a vastag- és végbéldaganatok minimál invazív műtéti eljárással való ellátása került.

Az elsők között tanultam meg a robotsebészetet, ami a legprecízebb eljárás a daganatsebészetben. Ennek alkalmazására szerencsére lehetőségem van az Országos Onkológiai Intézetben.

2007 óta dolgozom a ProctoMed Centerben, ahol a végbél betegségeivel foglalkozom. A ProctoMed Center mindig kiváló lehetőségeket biztosított számomra, hogy a végbél betegségeivel hozzám kerülő betegek a legnagyobb biztonság mellett a lehető legjobb kezelést kapják. Fontos számomra, hogy rendelőnk szakmai műhelyként is funkcionál: az itt dolgozó orvosok nem egyszerűen a rendelő munkatársai, hanem szakmai közösséget is alkotnak, akik megosztják egymással a tudásukat és a tapasztalataikat.

Az orvos-beteg kapcsolatban nagyon fontosnak tartom, hogy az orvos és a beteg között partneri viszony alakuljon ki az első pillanattól fogva. Ehhez közvetlen, őszinte, bizalmi légkörre van szükség melyet igyekszem biztostani a betegellátás minden fázisában.

Időpontfoglalás

Időpont-
foglalás

Foglaljon időpontot telefonon, vagy válassza ki az Önnek megfelelő alkalmat visszahívásra, kapcsolati űrlapunk kitöltésével.

Proktológia

1126 Budapest,
Királyhágó u. 2. fszt.1.

Gasztroenterológia

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Bőrgyógyászat

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!