Dr. Ferreira Gábor sebész, proktológus

Dr. Ferreira Gábor
sebész, proktológus

Telefon (egész nap) (8:00-20:00)
06 30 / 971-7340

Rendelési idő:
Csütörtök: 15:00-19:00

Szakterület:
sebészet, proktológia, colorectalis sebészet, IBD sebészet

Szakvizsgák:
Sebészet – 2015

Egyetem:
Semmelweis Orvostudományi Egyetem – 2009
Belgium. Leuven, KU Leuven – Gasthuisberg, Abdominal Heelkunde, colorectalis és IBD sebészet observership – 2016

Beszélt nyelvek:
Angol, német

Dr. Ferreira Gábor vagyok, 2009-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, cum laude minősítéssel. Azt követően helyezkedtem el legfontosabb képzőhelyemen, a Semmelweis Egyetem I.sz. Sebészeti Klinikán, szervezeti átalakulása után I.sz. Sebészeti és Intervenciós Gasztroenterológiai Klinikán, jelenleg Semmelweis Egyetem Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinikán. Sebész szakvizsgát 2015-ben szereztem, ezt megelőzően pár évvel kezdtem komolyabban érdeklődni a coloproctologia, colorectalis sebészet és a gyulladásos bélbetegségek sebészete iránt. 2016-ban nemzetközi pályázat útján volt lehetőségem tanulmányút keretében Belgiumban, a leuveni egyetemi kórházban megismerkedni a szakma jeles európai képviselőivel, az általuk képviselt szakmai irányelvekkel és módszerekkel. Ez az időszak jelentős inspirációt adott a pályám folytatásához. A Crohn-betegség okozta végbélnyílás táji sipolyok kezelésében speciális tapasztalatot szereztem a hagyományos záróizom kímélő, és a legújabb, őssejt kezelésen alapuló technikákkal is.

A klinikai betegellátás, oktatás mellett igény jelentkezett egy más típusú, azonos színvonalú, de kiszámíthatóbb, jól tervezhető ambuláns, egynapos sebészeti és proktológiai ellátás iránt, amit több helyen, költségtérítéses betegellátás keretei közt is lehetőségem nyílt biztosítani.

A ProctoMed Center a magas szakmai színvonal, beteg centrikusság, önzetlen, segítő közösségi légkör miatt keltette fel az érdeklődésemet, örömmel és lelekesedéssel dolgozom kollégáim között.

Jelenleg én is a rendelő tagjaként igyekszem legjobb tudásom szerint, empatikusan ellátni a pácienseket.

Időpontfoglalás

Időpont-
foglalás

Foglaljon időpontot telefonon, vagy válassza ki az Önnek megfelelő alkalmat visszahívásra, kapcsolati űrlapunk kitöltésével.

Proktológia

1126 Budapest,
Királyhágó u. 2. fszt.1.

Gasztroenterológia

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Bőrgyógyászat

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!