“Külföldről érkeztem haza, rövid határidővel kaptam időpontot. Dr. Székely Anetta gyorsan, alaposan, kedvesen segített át a vizsgàlaton. A rendelő és adminisztráció is jó.“

S. Zsombor

“Évek óta tartó szenvedésemen könnyítettek és segítettek türelemmel, empátiával és brilliáns szakértelemmel. Azt is köszönöm, hogy sürgősen tudtak fogadni. A recepciós hölgyeknek is hálás vagyok odafigyelő gondoskodásukért.”

Sz. Kriszti

„Nem gondoltam volna, hogy valaha ezt mondom proktológiai vizsgálatra és beavatkozásra, de életem legjobb orvosi élménye volt. Sürgősségi időpontra volt szükségem, egy héten belül kaptam időpontot.”

B-Sz. Krisztina

„Gyomortükrözésre mentem, nagyon izgultam, így bódításban kértem. Teljesen elégedett voltam mindennel. Mind Dr. Szentkereszty Balázs doktor úr, mind az asszisztens és a recepciós hölgyek nagyon kedvesek voltak. Sem fájdalmat nem éreztem, sem kellemetlenül nem éreztem magam. ”

K. Diána

„Ezúton is szeretném megköszönni Dr. Csatár Éva főorvosnő fájdalommentes, profi vizsgálatát. Mérhetetlenül kedves és emberi hozzám állását, ami ugyanúgy elmondható kiváló asszisztenciájáról is. Egyszerűen azt éreztem, hogy a legjobb helyre kerültem. KÖSZÖNÖM!”

K. A.

„Személy szerint Dr. Csatár Éva főorvosnőhöz járok/jártam, nagyon precíz, gyors és kiváló orvos. Többször segített rajtam és gyógyította meg a betegségeim! Isten áldja kezeit!”

J. Zsuzsanna

„Dr. Ónody Péter doktor úrnál voltam, 100%-an elégedett vagyok. Ezt hívják szolgáltatásnak, profi ellátásnak! Ha újra szükségem lesz rá csak is ide fogok visszamenni. Köszönöm szépen! Jó egészséget kívánok.”

V. József

„A szörnyű proktológiai állapotomon itt javítottak hazánk legkiválóbb szakemberei. Hálás vagyok szakértelmükért, nagyon megfontolt és óvatos eljárásukért. Mindenkinek csak őket ajánlom, máshova nem érdemes menni.”

K. Sándor

„Évek óta járok Dr. Csatár Éva főorvosnőhöz. Kedves figyelmes, megnyugtató! Az asszisztensével fantasztikus csapatot alkotnak! Soha nem félek a vizsgálattól, vagy egy esetleges beavatkozástól, mert biztonságban érzem magam!”

G. Zsuzsanna

„Csak ajánlani tudom a szakrendelőt és azon belül is Dr. Mészáros Pétert, aki közel 3 éve tartó krónikus problémámat tudta meggyógyítani teljesen kíméletes úton, műtéti beavatkozás nélkül. Jó felszereltség, kedves asszisztens és recepciós, profi orvos.”

S. Áron

„Dr. Szentkereszty Balázs doktor úrnál voltam vizsgálaton és nagyon tartottam a vastagbéltükrözéstől, de a kellemes légkör, a profi személyzet kimondottan kellemes élménnyé tette a vizsgálatot.”

B. László

„Nagyon örülök, hogy megtaláltam a klinikát ahol Dr. Csatár Éva főorvosnő vezetésével bármilyen végbéltáji problémával fordulhatok hozzájuk. Már lassan 1 éve járok oda, ha problémám van. Ajánlom mindenkinek gyors precíz és otthonos környezet.”

Sz. Károly

„Vizsgálatra jöttem, illetve műtétet is végeztek rajtam. Nem lehet az ember eléggé hálás a hozzáállásért és a szakértelemért. Mindenkinek ajánlani fogom.”

K. Krisztián

„Egy régóta fennálló és nagyon zavaró problémával érkeztem meg a rendelőbe. Nekem személy szerint Dr. Mészáros Péter doktor úrral csak pozitív tapasztalataim vannak: precíz, gyors, segítőkész és a gyógyulási folyamat útókövetésében is lehet rá számítani.”

K. Roland

„A legprofibb, legempatikusabb hely ahova mindig szívesen, bizalommal térek vissza. Három orvosnál is jártam az elmúlt években, és itt mindig biztonságban, megnyugtatva érzem magam.”

S. Balázs

„Köszönet Dr. Csatár Éva főorvosnőnek és Dr. Mészáros Péter doktor úrnak! Kitűnő szakemberek. Az ő kezükben biztos a gyógyulás. Bármikor ilyen jellegű problémám lesz, ismét hozzájuk fordulok segítségért.”

G. János

„Jelenleg Dr. Ónody Péter doktor úr betegeként járok a rendelőbe. Nagyon sokat köszönhetek a doktor úr alapos vizsgálatának és elhivatottságának. Csak ajánlani tudom a rendelőt mindenkinek aki gyógyulni szeretne.”

E. Ilona

„Először jártam itt. Pozitív az élmény mind a recepciós, mind az orvosi ellátást illetően.”

B. Mónika

„Évek óta visszatérő betege vagyok Dr. Csatár Éva főorvosnő és Dr. Merényi Katalin doktornőnek. Csak jót tudok mondani mindkét doktornőről. Az asszisztens és a recepciós hölgyek nagyon kedvesek és segítőkészek. Nem mennék másik rendelőbe.”

G. Zsuzsa

„Nagyon elégedett voltam a gasztroenterológusnál. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. Nagyon hamar kaptam időpontot. Köszönet Dr. Korpásy István doktor úrnak és Utassy Zsuzsanna szakasszisztensnek.”

S. Gyuláné

„Nagyon tapintatos, jól felkészült orvosok. Rendkívül lelkiismeretesen és alaposan megvizsgáltak. Intézték a labor vizsgálatokat. Érthetően magyarázták el a proktológián és a gasztroenterológián is a betegségem és a kezelés menetét valamint a teendőket.”

K. Andrea

„Az egész csapat profi, csak jókat tudok mondani. Dr. Csatár Éva főorvosnőhöz nehéz bekerülni, de megéri mert végtelenül türelmes és emberséges, valamint jó szakember! Ha proktológia, csak őket ajánlom!”

K. Gergő

„A gasztroenterológia csapatát nyugodt szívvel tudom ajánlani. Az orvosok hihetetlenül profik és az asszisztensek is nagyon kedvesek és emberségesek. Itt biztosan jó kezekbe kerül az ember.”

P. Dorottya

„Fantasztikus szakértelem, a legmagasabb szintű! Azonnal azt érzi az ember, hogy a legjobb kezekben van. Köszönjük Dr. Csatár Éva főorvosnő segítőkészségét, professzionalizmusát!”

T. G.

„Nagyon profin, gyorsan, megértően és diszkréten láttak el és gyógyítottak meg itt. Külön köszönet a nagyon lelkiismeretes Dr. Ónody Péter doktor úrnak.”

N. Gábor

„Többször jártam itt, nem tudok rosszat mondani róluk. Dr. Ónody Péter doktor úrról meg pláne. Tapasztalataim szerint ügyes sebész, de csak akkor nyúl a szikéhez ha muszáj, vagy ha a beteg kéri.”

K. Katalin

„Dr. Csatár Éva főorvosnő oldotta meg 7 éves szenvedésem. Csak ajánlani tudom!”

J. Marika

„Colonoscopiára mentem Dr. Korpásy István doktor úrhoz, kedves és nagy szaktudással rendelkezik. Az asszisztenciáról szinten csak szuperlatívuszokban tudok beszélni!”

V. Balázs

„Dr. Góbor László doktor úrhoz kerültem, végtelenül kedves és empatikus orvos. A vizsgálatok alatt csak minimális kellemetlenséget éreztem.”

S. Éva

„Dr. Szentkereszty Balázs doktor úr kezelt. Kedves, hozzáértő és megbízható! Csak ajánlani tudom!”

G. László

„Nagyon figyelmes és szakmai ellátást kaptam. Köszönöm!”

B. Tamás

„Köszönöm Dr. Csatár Éva főorvosnő szakértelmét és hogy megannyi orvos után sikerült megoldania a problémámat.”

R. Tamás

„Kedves személyzet, barátságos váró!”

Sz. Erika

Hálásan köszönöm Bognár doktornőnek a gondos és alapos segítséget! Nagyra becsülöm elhivatottságát, odafigyelő, kedves, őszinte és emberséges bánásmódját! Azok közé tartozik, akik számára a beteg érdeke áll mindenekelőtt. Jó, hogy ilyen remek fiatal orvosokkal lehet találkozni!

O. Jolán

10 éve jártam először a ProctoMed Centerben. Már akkor megfogott Csatár doktornő nagy tudása, nyugalma, segítőkészsége. Ugyanezt a kedvességet, diszkréciót, természetességet, törődést, lelkiismeretességet éreztem Bognár Laura doktornőnél is. Soha nem mennék már máshová.

Dr. Leschné Saskó Tünde

Iratkozzon fel hírlevelünkre!