Dr. Hidas Tamás sebész, proktológus

Dr. Hidas Tamás
sebész, proktológus

Telefon (egész nap) (8:00-20:00)
06 30 / 971-7340

Rendelési idő:
Kedd 8:00-13:00

Szakterület:
általános- és hasi sebészet, proktológia, endoszkópia

Szakvizsgák:
Általános- és hasi sebészet – 2018, Németország

Egyetem:
Semmelweis Orvostudományi Egyetem – 2011

Beszélt nyelvek:
Angol, német

2011-ben a Semmelweis Egyetem orvosi diplomájának megszerzését követően, pályafutásomat és képzésemet Németországban kezdtem, ahol 2018-ban szereztem szakvizsgát általános- és hasi sebészetből. A szakma alapjait egy berlini minimál invazív (laparoszkópos) hasi sebészeti klinikán sajátítottam el, a legmodernebb felszereltség és egészégügyi infrastruktúra mellett.

2019-ben Bécsben folytattam hivatásomat, immár szakorvosként, ahol egy nagy forgalmú hasi- általános-sebészeti és koloproktológiái klinikán dolgoztam közel 4 éven át, elismert szakemberekkel együttműködve. A sebészeti és operatív tudásom tágításán túl, az endoszkópos vizsgálatokat is volt szerencsém elsajátítani, amelyeket mind a mai napig végzek Ausztriában. A bécsi tapasztalataim nagyban hozzájárultak a szakértelmem bővítéséhez. Ezen felül részt vettem számos külföldi workshop-on, tréningen és kongresszuson, valamint tagja vagyok a magyar és osztrák sebészeti társaságnak.

2023-ban hoztam meg azt a szívbéli döntést, hogy visszatérek szeretett szülővárosomba, Budapestre.

Együttműködésem Dr. Csatár Éva doktornővel nem csak szakmai, hanem baráti bizalmi kapcsolaton is alapszik. Nagy örömömre szolgál, hogy hazámban a proktológia egyik legelismertebb és nemzetközi szinten is kiemelkedő szaktekintélye mellett dolgozhatok, és hozzájárulhatok egy motivált csapat elkötelezett munkájához, egy magas színvonalú specializált proktológiai betegellátásban. Közös célunk, hogy tapasztalataink egyesítésével a legmagasabb színvonalú kezelésben tudjuk nyújtani minden betegünknek. Rendelőnkben elkötelezettek vagyunk az egyenrangú orvos – beteg kapcsolat iránt, ahol egy támogató környezetben, személyre szabott ellátást biztosítunk a legmodernebb vizsgáló eszközökkel.

Időpontfoglalás

Időpont-
foglalás

Foglaljon időpontot telefonon, vagy válassza ki az Önnek megfelelő alkalmat visszahívásra, kapcsolati űrlapunk kitöltésével.

Proktológia

1126 Budapest,
Királyhágó u. 2. fszt.1.

Gasztroenterológia

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Bőrgyógyászat

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!