Dr. Csellár Zsuzsanna

Dr. Csellár Zsuzsanna
bőrgyógyász-kozmetológus, klinikai onkológus

Telefon (munkaidőben)
06 1 / 316-3461

Telefon (egész nap)
06 30 / 982-0999

Rendelési idő:
Hétfő: 11:00 – 16:00

Szakterület:
onkodermatológia

Szakvizsgák:
Bőr- és nemibetegségek, kozmetológia szakvizsga; 1995
Klinikai onkológia; 1999

Egyetem:
Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Budapest

Beszélt nyelvek:
Angol

Csellár Zsuzsanna vagyok, bőrgyógyász, kozmetológus és klinikai onkológus, a ProctoMed Center munkatársa. Az alábbiakban szakmai önéletrajzom olvasható.

1995-ben bőr-és nemibetegségek, kozmetológia szakorvosa címet szereztem.

Szakorvosi képzést—mai rendszer szerint rezidens éveket – nagyrészt a Fővárosi Szent István Kórház Bőrgyógyászati osztályán töltöttem, kisebb időt a Heim Pál Kórház gyerekbőrgyógyászatán is dolgoztam. Szakrendelői gyakorlatot – akkori nevén – a Fővárosi Tétényi úti Kórház és Rendelőintézet Bőr- és nemibeteg Gondozó Intézetben folytattam.
A Szent István Kórház Bőrgyógyászatán onkodermatológia ambulancia, műtő, fekvőbeteg ellátás is zajlott, ebbe a munkába is be tudtam kapcsolódni. 1999-ben klinikiai onkológiából is szakvizsgát tettem.
2008-ig dolgoztam a XI. kerületi Bőr-nemibeteg Gondozó Intézetben, mely eleinte a Tétényi, későbbi nevén Szent Imre Kórházhoz kapcsoltan, később az önálló Gyógyír XI. Kht részeként működött. Az utolsó négy évben a gondozó intézet vezetője voltam.
Magángyakorlatot 1989-ben kezdtem a Lézermed Kft-ben. Lézergyógyászatból, lézersebészetből vizsgázva az elsők között szerezhettem tapasztalatot a bőrgyógyászati, esztétikai lézerek alkalmazásában.
2008-tól az Országos Onkológiai Intézet onkodermatológiai szakambulanciáján dolgozom és magánpraxist folytatok. Az általános bőrgyógyászati ellátáson kívül főleg az onkodermatológia és az esztétikai bőrgyógyászat a fő érdeklődési területem.

Időpontfoglalás

Időpont-
foglalás

Foglaljon időpontot telefonon, vagy válassza ki az Önnek megfelelő alkalmat visszahívásra, kapcsolati űrlapunk kitöltésével.

Proktológia

1126 Budapest,
Királyhágó u. 2. fszt.1.

Gasztroenterológia

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Bőrgyógyászat

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!