Haspuffadás

A haspuffadás olyan emésztőrendszeri probléma, amelynek hátterében több kiváltó ok is állhat.

Hasmenés

A hasmenés az egyik leggyakoribb emésztőrendszeri panasz, melynek hátterében valamilyen fertőzés, esetleg ételintolerancia állhat.

Székrekedés

A székrekedés kivizsgálására és megszűntetésére számtalan mód van, melyek nagy részét a Procto-Med Centerben is elvégezzük.

Ételintolerancia

Szakértői tájékoztatónkból közelebbről is megismerheti az ételintolerancia tüneteit, okait és hatékony kezelési módszereit.

Gluténérzékenység

A gluténérzékenység napjaink egyik leggyakoribb emésztési problémája, mely bár nem gyógyítható, tünetei könnyen kezelhetők.

Laktózérzékenység

Bár a laktózérzékenység egy emésztési zavar, a betegségekhez hasonlóan ez is egy hosszabb folyamat során alakul ki.

Fruktózérzékenység

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur nec fringilla elit. Fusce vulputate nulla.

Hisztamin intolerancia

Ilyen esetekben a szervezet nem tudja lebontani a hisztamint, ami allergiás reakciót és különböző tüneteket válthat ki pl. bőrkiütés és emésztőrendszeri panaszok.

Keresztallergia

Mi az a keresztallergia, és mitől alakulhat ki? Tájékoztatónkból megtudhatja.

Reflux és gyomorégés tünetei

A refluxbetegség a tápcsatorna felső szakaszának működési zavara, mely során a gyomortartalom a normál haladási iránnyal ellentétesen halad.

Nyombél- és gyomorfekély

A gyomorfekély a gyomorban vagy a nyombél kezdeti szakaszán jön létre, kialakulásában jelentős szerepet játszik a túlzott gyomorsavtermelés.

Crohn-betegség

A Crohn-betegség bármely életkorban előfordulhat, ezért a tünetek ismerete, és a kezelés mielőbbi megkezdése nagyon fontos.

Colitis ulcerosa

A colitis ulcerosa egy kellemetlen, életminőségre negatívan ható, gyulladással járó betegség. Kezelése azonban több módon is lehetséges.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!