Dr. Csatár Éva proktológus

Dr. Csatár Éva
Sebész, proktológus, belgyógyász, gasztroenterológus, a ProctoMed Center alapítója és vezetője

Telefon (egész nap) (8:00-20:00)
06 30 / 971-7340

Rendelési idő:
Kedd, szerda

Szakterület:
proktológia,
gasztroenterológia

Szakvizsgák:
Sebészet – 1980
Belgyógyászat – 1993
Gasztroenterológia – 2005

Egyetem:
Semmelweis Orvostudományi Egyetem – 1976

Beszélt nyelvek:
Angol

1976-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, és még ebben az évben elkezdtem dolgozni a Csepeli Kórház sebészeti osztályán. 1980-ban sebészeti szakvizsgát tettem.

1989-től 2001-ig a Fővárosi Szent István Kórház belgyógyászati, majd bőrgyógyászati osztályán dolgoztam. A bőrgyógyászati osztályon összesen hat évet töltöttem, ez idő alatt lehetőségem volt a végbél körüli bőrbetegségek szerteágazó klinikumát megismerni, abban elmélyedni. 1993-ban belgyógyászatból szakvizsgáztam.

2001-2005 között a Szent János Kórház gasztroenterológiai osztályán dolgoztam, 2005-ben szereztem meg a gasztroenterológiai szakvizsgát.

Fő érdeklődési területem már több mint 35 éve a proktológia; 1981 óta vezetek önálló proktológiai rendelést. A sebészet ezen szakágának teljes spektrumát Európa híres proktológiai iskoláiban ismertem meg. Legnagyobb mestereimnek Marc-Claude Martit és Bruno Rochet tartom, akiktől a gyorsabb, hatásosabb, kíméletesebb műtéti beavatkozások elvégzését sajátítottam el a genfi egyetem klinikáján.

Számtalan hazai és külföldi kongresszuson vettem részt, illetve tartottam előadást, több helyen műtéti bemutatóra kértek fel. Folyamatosan képzem magam, pályám során több hazai és külföldi szakkönyv társszerzője voltam. Társszerzője és szerkesztője vagyok a Perianalis bőrbetegségek atlasza és kézikönyve hiánypótló szakkönyvnek.

A 90-es évek elején indítottam proktológiai magánpraxist, magát a ProctoMed Centert 2005-ben alapítottam. A proktológiai diagnózisok felállításához gyakran elengedhetetlen a gasztroenterológiai kivizsgálás, ezért a rendelőt 2014-ben gasztroenterológiai részleggel bővítettem.

Orvosként legfőbb célom, hogy a hozzám fordulók egyrészt biztonságban érezzék magukat, másrészt gyors, precíz és kíméletes ambuláns ellátásban részesüljenek. Ezt a célt hivatott a ProctoMed Center szolgálni: magasan képzett szakorvosainknak, korszerű eszközparkunknak és betegközpontú hozzáállásunknak hála valamennyi béllel kapcsolatos problémát helyben, európai színvonalon tudunk kezelni.

Időpontfoglalás

Időpont-
foglalás

Foglaljon időpontot telefonon, vagy válassza ki az Önnek megfelelő alkalmat visszahívásra, kapcsolati űrlapunk kitöltésével.

Proktológia

1126 Budapest,
Királyhágó u. 2. fszt.1.

Gasztroenterológia

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Bőrgyógyászat

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!