Mire számíthat nálunk?

Mi a ProctoMed Centerben arra törekszünk, hogy Ön a gyors és szakszerű ellátás mellett teljes biztonságban érezze magát. Mindezt nem csak szakmailag, de emberileg is szeretnénk biztosítani, ugyanis tudjuk, hogy a hatékony gyógyulás kulcsa a kölcsönös bizalom.

Bővebben centrumunkról

Mivel a proktológia a béltraktus legutolsó 20 cm-ével foglalkozik, ezért rendelőnket gasztroenterológiai szolgáltatással is kibővítettük, amely már a felsőbb bélszakasz problémáinak kivizsgálására is alkalmas. Ennek, és modern eszközparkunknak köszönhetően lehetőségünk nyílt olyan betegségek kivizsgálására is, mint a hasi fájdalmak, az ismeretlen eredetű hasmenés, székrekedés, hasi puffadás és gyomorégés.

Centrumunkban a műtő mellett egy fizioterápiás labort is berendeztünk, ahol gyógytornász felügyelete mellett tudjuk mérni pácienseink izomzatának erejét, tónusát és mozgását. Biofeedback készülékünk segítségével pedig professzionális módon tudjuk támogatni betegeink gyógyulását.

Vizsgálatainkat szinte teljesen fájdalommentesen végezzük, azonban, ha szükségét érzi, proktológiai kezeléseinket maszkos bódításban, gasztroenterológiai vizsgálatainkat pedig a bódítás mellett altatásban is kérheti.

Bármilyen proktológiai, gasztroenterológiai vagy bőrgyógyászati problémáról legyen szó, a ProctoMed Center szakértelmére és diszkréciójára mindig számíthat! Szakorvosaink és szakasszisztenseink a legnagyobb odafigyeléssel kezelik betegeinket, hogy mielőbb segíthessenek a felmerülő kérdések tisztázásában, a panaszok és a mögöttük húzódó betegségek kezelésében.

Bejelentkezés

Szakképzett recepciósaink minden hétköznap reggel 8-tól este 7-ig fogadják a hívásokat. Nemcsak az időpont megbeszélésében állnak betegeink rendelkezésére, hanem ők azok, akik segítenek eligazodni az első kérdésekkel kapcsolatban is. Tájékoztatást adnak többek között a vizsgálatok menetéről, az orvosok rendelési idejéről és a rendelő megközelíthetőségéről.

Nemcsak telefonon, de e-mailen is felteheti kérdéseit vagy foglalhat időpontot. Ehhez mindössze az oldal tetején található Kapcsolat fülre kattintva megjelenő mezőket kell kitöltenie.

A teljeskörű tájékoztatás érdekében igyekeztünk honlapunkon minél több hasznos információt összegyűjteni, amikről itt olvashat bővebben:

Rendelői légkör

Várótermeink és rendelőink kialakítása közben nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy betegeink mindvégig otthonos és kellemes környezetben tartózkodhassanak.

A rendelőbe belépve elsőként recepciósaink fogadják, majd miután kényelembe helyezte magát, segítenek a kötelező formanyomtatványok kitöltésében és amennyiben szükséges, felkészítik Önt a vizsgálatra.

Rendelőnkről itt talál képeket.

A kezelés

Orvosaink magasan képzett szakemberek, akik minden szituációban a beteg érdekeit tartják szem előtt, legyen szó akár pontosságról, hatékonyságról vagy különleges igényekről. Számukra nincs figyelmet nem érdemlő vagy megoldhatatlan probléma, minden erőforrásukat felhasználják a cél – vagyis a gyógyítás – érdekében. Számos sikertörténetünk egyike például külföldi szakemberek bevonásának és a velük való hatékony együttműködésnek köszönhető.

Az első vizsgálat alkalmával orvosaink felmérik a beteg egészségügyi állapotát, a vizsgálat menetét, amelyet a páciens az előtte elhelyezett monitoron követhet. A beteggel megállapodnak a gyógyítás menetéről és a további teendőkről. Mind az orvosok, mind a szakasszisztensek bármikor készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Korszerű eszközparkunk segítségével valamennyi, béllel kapcsolatos problémát (fájdalom, hasmenés, székrekedés, vérzés, haspuffadás, végbél panaszok, stb.) helyben tudunk kezelni, amire a legtöbb magánrendelőben nem lenne lehetőség. Ez nemcsak pénzt, de időt is spórol pácienseink számára.

A vizsgálat elvégzése után orvosaink leletet állítanak ki és tájékoztatják pácienseinket aktuális állapotukról, a tervezett kezelésekről és a további teendőkről.

Az elfogadott egészségpénztárak listájáról és fizetési lehetőségekről itt tájékozódhat.

Proktológia, gasztroenterológia, bőrgyógyászat – több mint egy vizsgálat

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Várjuk hívását rendelési időben az alábbi számokon:

– Proktológia (végbélbetegségek) 06 30 / 971-7340

– Gasztroenterológia (gyomor-, bélrendszeri betegségek, tükrözések)
06 70 / 340-8777

– Bőrgyógyászat rendelés: 06 1 / 316-3461

Orvoshoz való személyes bejelentkezéshez az orvos számát megtalálja a Munkatársak menüpont alatt.

Időpontfoglalás

Időpont-
foglalás

Foglaljon időpontot telefonon, vagy válassza ki az Önnek megfelelő alkalmat visszahívásra, kapcsolati űrlapunk kitöltésével.

Proktológia

1126 Budapest,
Királyhágó u. 2. fszt.1.

Gasztroenterológia

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Bőrgyógyászat

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!