Dr. Ónody Péter sebész, proktológus

Dr. Ónody Péter
sebész, proktológus

Telefon (egész nap) (8:00-20:00)
06 30 / 971-7340

Rendelési idő:
Hétfő, kedd

Szakterület:
proktológia

Szakvizsgák:
Sebészet – 2014

Egyetem:
Semmelweis Orvostudományi Egyetem – 2008

Beszélt nyelvek:
Angol, francia

Dr. Ónody Péter vagyok, 2008-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karán, majd a Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti Klinikáján kezdtem pályafutásomat, ahol azóta is dolgozom, mely jelenleg Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinika néven lát el gyógyítási, oktatási és kutatási feladatokat.

2016-ban kezdtem el komolyabban érdeklődni a proktológia iránt: szaktudásom bővítéséhez rengeteg segítséget kaptam Csatár Éva Főorvos Asszonytól, akit mentoromnak tekintek. A ProctoMed Centerben lehetőségem van a proktológiai problémák széles spektrumát diagnosztizálni és gyógyítani. Nyitott és laparoszkópos (a hagyományos sebészeti eljárásoknál sokkal kisebb vágást igénylő) műtéteket egyaránt végzek.

Magyarországon rengeteg olyan beteg van, akik nem tudják, hogy kihez forduljanak végbél vagy végbél körüli fájdalmaikkal, panaszaikkal. Ez a tény ösztönzött kollégáimmal pár évvel ezelőtt arra, hogy megalapítsuk a hazánkban egyedülálló és ma már nemzetközi szinten működő Kismedencei Fájdalom Munkacsoportot, ahol igyekszünk azon betegeken segíteni, akiknek ismeretlen eredetű kismedencei fájdalma vagy egyéb funkcionális problémája van.

Képzésem során igyekeztem a sebészet minél szélesebb palettáját elsajátítani, ezért számos nemzetközi tanulmányúton (Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Németország, Olaszország, Svájc) vettem részt. Folyamatosan képzem magam, megannyi hazai- és nemzetközi kongresszus résztvevője, előadója és szervezője vagyok, valamint több sebészeti társaságnak is a tagja vagyok.

A célom olyan orvos-beteg kapcsolat megteremtése, ahol a betegek bizalommal fordulhatnak hozzám, mindezt nyugodt, professzionális környezetben, a legmodernebb vizsgáló eszközök segítségével.

Időpontfoglalás

Időpont-
foglalás

Foglaljon időpontot telefonon, vagy válassza ki az Önnek megfelelő alkalmat visszahívásra, kapcsolati űrlapunk kitöltésével.

Proktológia

1126 Budapest,
Királyhágó u. 2. fszt.1.

Gasztroenterológia

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Bőrgyógyászat

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!