Dr. Mónos Zsuzsanna bőrgyógyász- kozmetológus, klinikai onkológus

Dr. Mónos Zsuzsanna
bőrgyógyász- kozmetológus, klinikai onkológus

Telefon (munkaidőben)
06 1 / 316-3461

Telefon (egész nap)
06 30 / 982-0999

Rendelési idő:
Kedd: délután
Szerda: délután

Szakterület:
onkodermatológia
bőrsebészet
általános bőrgyógyászat

Szakvizsgák:
Bőrgyógyászat-kozmetológia-venerológia; 1986
Klinikai onkológia; 1995

Egyetem:
Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Budapest

Beszélt nyelvek:
Német, angol

Mónos Zsuzsanna vagyok, bőrgyógyász, kozmetológus és klinikai onkológus, a ProctoMed Center munkatársa, a bőrgyógyászati és onkodermatológiai szakrendelés vezetője. Az alábbiakban szakmai önéletrajzom olvasható.

1977-ben szereztem általános orvosi diplomát Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.

1984 óta a Fővárosi Szent István Kórház bőrgyógyászati osztályán dolgoztam, ahol 1995-től főorvosként az osztály onkodermatológiai részlegét (anyajegy- bőrdaganat- és melanoma ambulanciák és kemoterápiás-fekvőosztály) vezettem.

1996 májusában kezdtem magánrendelést, 2005 óta önálló bőrgyógyászati magánrendelést vezetek. Saját praxisomban főként onkodermatológiával: anyajegy- és bőrdaganatok szűrésével, kezelésével, műtéti eltávolításával, gondozásával, valamint általános bőrgyógyászattal foglakozom.

Számos hazai, külföldi, európai és világkongresszuson, továbbképzésen vettem és veszek részt folyamatosan előadóként, ahol előadásokkal, illetve poszterrel szerepeltem. 20 éve rendszeres résztvevője vagyok a müncheni Bőrgyógyászati Klinika által kétévente szervezett továbbképző mesterkurzusoknak. Publikációim jelentek meg a Bőrgyógyászati szemlében, a Praxis orvosi folyóiratban és a Háziorvosi Továbbképző Szemlében, az írott és verbális médiában is rendszeresen szerepeltem. Évekig oktattam a SOTE Családorvosi Tanszék megbízásából, rezidens és háziorvos kollégáknak onkodermatológiát.

2006-ban a Medicina Kiadó Rt. által megjelentetett Bőrpatológia című könyvben az onkodermatológiai fejezetet írtam.

A Magyar Dermatológiai Társulat, az Onkodermatológiai Szekció és a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság tagja és az Európai Bőrgyógyászati Akadémia (EADV) tagja vagyok.

Elengedhetetlennek tartom a naprakész, modern technikák alkalmazását a megelőzésben, gyógyításban, kezelésben egyaránt, amely mindig maximális szakmai felkészültséggel és a betegeink iránti empátiával kell párosuljon!

A fentieket szem előtt tartva törekszem betegeim komplex – minden igényt kielégítő – ellátására.

Időpontfoglalás

Időpont-
foglalás

Foglaljon időpontot telefonon, vagy válassza ki az Önnek megfelelő alkalmat visszahívásra, kapcsolati űrlapunk kitöltésével.

Proktológia

1126 Budapest,
Királyhágó u. 2. fszt.1.

Gasztroenterológia

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Bőrgyógyászat

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!