Dr. Góbor László sebész, proktológus, onkológus

Dr. Góbor László
sebész, proktológus, onkológus

Telefon (egész nap) (8:00-20:00)
06 30 / 971-7340

Rendelési idő:
Csütörtök

Szakterület:
sebész, proktológus

Szakvizsgák:
Sebészet – 2004
Klinikai Onkológia – 2009

Egyetem:
Semmelweis Orvostudományi Egyetemen – 1998
JATE Állam- és Jogtudományi Karán egészségügyi szakközgazdász másoddiploma – 1999

Beszélt nyelvek:
Angol

1998-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1999-ben a JATE Állam- és Jogtudományi Karán egészségügyi szakközgazdász másoddiplomát szereztem.

1998-2004 között a Büntetés-Végrehajtás (BV) Központi Kórház sebészeti osztályán dolgoztam.

2004-ben sebészetből szakvizsgát tettem. Innen utam az Országos Onkológiai Intézet Általános- és Mellkassebészeti Osztályára vezetett. 2009-ben klinikai onkológiából szereztem szakvizsgát. Kongresszusokon és továbbképzéseken ezekből a témákból több előadást tartottam, végbéltumorok sebészeti ellátásáról, májáttétek kezeléséről több tudományos cikkem is megjelent. Tagja vagyok a Magyar Sebészeti Társaságnak, a Magyar Onkológusok Társaságának, rendszeresen veszek részt kongresszusokon és szakmai továbbképzéseken.

2013-ban visszatértem a BV Központi Kórház sebészeti osztályára, melyet 3 évig vezettem.

Az egyetemi tanulmányaim befejezése óta foglalkoztatott a proktológia, de időm és lehetőségem csak 2014-től nyílt arra, hogy Csatár Éva főorvosnő mellett részleteiben is megismerjem, majd magam is gyakorolni kezdjem a sebészetnek ezt az ágát. A ProctoMed Centerben végzett munkám során fontos számomra, hogy a betegeket nyugodt környezetben, maximális odafigyeléssel lássam el, elegendő időt hagyva a bizalommal teli orvos-beteg kapcsolat kialakulására. Munkám során fő céljaim a nyugodt légkör megteremtése, a gyors, pontos diagnózis felállítása, valamint a fájdalommentes vizsgálat és terápia.

Időpontfoglalás

Időpont-
foglalás

Foglaljon időpontot telefonon, vagy válassza ki az Önnek megfelelő alkalmat visszahívásra, kapcsolati űrlapunk kitöltésével.

Proktológia

1126 Budapest,
Királyhágó u. 2. fszt.1.

Gasztroenterológia

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Bőrgyógyászat

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!