Gyógytorna

A gyógytorna eredetileg mozgásszervi betegségek kezelésére fejlődött ki, bizonyos járványok (pl. gyerek paralízis) gyógyítási szükséglete hívta életre. Az ízületek mozgástartományának megtartása, az izmok erejének növelése, a mozgás összekoordinálása, és a mozgás, mint alapvető életfunkció lehető legjobb minőségen tartása volt a cél. Manapság ehhez is, mint a gyógyítás más területein, a legújabb kutatási eredményekre alapozva, holisztikus szemlélettel, a kezelési metódusok széles tárháza áll a szakemberek rendelkezésére. A gyógytornász az orvosi vizsgálatok eredményét megismerve, a saját fizioterápiás vizsgálatait elvégezve a páciensen állít fel egy fizioterápiás diagnózist, és készít kezelési tervet az adott egyén számára.

Rendelőnkben megannyi kismedencei betegségekre, vizelet-, szél-, széklet inkontinenciákra, számos proctológiai kórképre, izom egyensúly eltolódásra, speciális képzettséggel és gyakorlattal rendelkező gyógytornász áll a betegeink rendelkezésére, nők és férfiak számára egyaránt. Eszközös gátizomzat vizsgálat és torna, ízület mobilizáció, izom-kötőszöveti lazítások/ nyújtások, az egész testet figyelembe vevő komplex terápia, életmód tanácsadás lehetőségét kínáljuk.

Időpontfoglalás

Időpont-
foglalás

Foglaljon időpontot telefonon, vagy válassza ki az Önnek megfelelő alkalmat visszahívásra, kapcsolati űrlapunk kitöltésével.

Proktológia

1126 Budapest,
Királyhágó u. 2. fszt.1.

Gasztroenterológia

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Bőrgyógyászat

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!