Dr. Szentkereszty Balázs gasztroenterológus, belgyógyász

Dr. Szentkereszty Balázs
gasztroenterológus, belgyógyász

Telefon (egész nap)
06 1 / 315-0531 és 06 70 / 340-8777

Rendelési idő:
Csütörtök délután

Szakterület:
gasztroenterológia
belgyógyászat

Szakvizsgák:
Belgyógyászat; 2000
Gasztroenterológia; 2006

Egyetem:
Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen, 1995

Beszélt nyelvek:
Angol

Dr. Szentkereszty Balázs vagyok, 1995-ben végeztem Szegeden a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. A diploma megszerzése után a Békés megyei képviselőtestület Pándy Kálmán Kórháza III. Belgyógyászati osztályán kezdtem dolgozni, majd 2000-ben belgyógyászatból szakvizsgáztam. Ezt követően a Magyar Honvédség Központi Honvédkórház II. Belgyógyászati osztályára kerültem. 2006-ban szakvizsgáztam gasztroenterológiából. Jelenleg a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ I. Belgyógyászati osztályán dolgozom osztályvezető-helyettesként.

2012 óta dolgozom a ProctoMed Centrumban, ahol az emésztőszervi megbetegedésben szenvedő betegek diagnosztikus és terápiás ellátása a feladatom. Nagy megtiszteltetés egy olyan magas szakmai színvonalat képviselő csapat tagjának lenni, amely a páciensek gyors, hatékony, fájdalommentes és emberközpontú ellátását tekinti elsődlegesnek feladatának. Szakmai érdeklődésem középpontjában elsősorban az irritábilis bél szindróma és a pszichoszomatikus betegségek kezelése áll. Nagyon jó eredményeink vannak – pszichológussal együttműködve – a tünetek mérséklésében, illetve a tünetmentesség elérésében. Ezen betegségcsoportban különösen fontos, hogy a panasz-, és tünetmentességet ne csak elérjük, hanem tartósan fent is tudjuk tartani. Emellett a rosszindulatú tápcsatornai daganatok megelőzését tekintem munkámban nagyon fontosnak, melyeket a felső és alsó tápcsatorna tükrözésével tudunk kiszűrni. A krónikus stressz és a szorongás közvetve növeli a rosszindulatú megbetegedések kockázatát, ezért fontos a bélcsatorna szűrése – ezen vizsgálatok elvégzésére a ProctoMed Centerben páciens-orientáltan van lehetőség.

Időpontfoglalás

Időpont-
foglalás

Foglaljon időpontot telefonon, vagy válassza ki az Önnek megfelelő alkalmat visszahívásra, kapcsolati űrlapunk kitöltésével.

Proktológia

1126 Budapest,
Királyhágó u. 2. fszt.1.

Gasztroenterológia

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Bőrgyógyászat

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!