Dr. Bárdi Katalin

Bárdi Katalin
evés coach

Telefon (munkaidőben)
06 30 / 592-9091

Beszélt nyelvek:
Angol

Bárdi Katalin vagyok, Evés Coach.

Gyerekkorom óta szenvedélyesen érdekel a gyógyítás. Korábban számos szektorban operatív és adminisztratív vezetőként dolgoztam. Több mint egy évtizedig esetenként diagnózis nélkül, máskor a diagnózist követően megfelelő útmutatás nélkül küszködtem a mindennapi életemet megkeserítő étel intoleranciákkal és krónikus emésztési problémákkal. Lelki és transzgenerációs terheimen dolgozva 2012-ben kezdtem el   megismerkedni a funkcionális orvoslás megközelítéseivel, amely az emberi szervezet különböző funkcióit és a pszichét egymással kölcsönhatásban működő egészként ismeri el.

Azért, hogy másoknak segíthessek, 2015-ben TEST-LÉLEK EVÉS COACH (MIND-BODY EATING COACH) képesítést szereztem az amerikai Institute for the Psychology of Eating képzésén. Olyan Evés Coach vagyok, aki az evés pszichológiájának elveit alkalmazva a test és a lélek táplálásával foglalkozik. Ez a holisztikus szemlélet arra irányul, hogy mivel úgy eszünk, ahogyan élünk, ezért az ételekkel és az evéssel kapcsolatos kihívásaink nagyon gyakran nem (csak) az ételekről szólnak, hanem szorosan kapcsolódnak fájdalmainkhoz, traumáinkhoz, örömeinkhez, küzdelmeinkhez, vágyainkhoz, hiedelmeinkhez és a sokaknál krónikussá váló stresszhez is.

A kliensek túlevéssel, kényszeres evéssel, krónikus diétázással, súlyproblémákkal, emésztési gondokkal, étel intoleranciákkal fordulhatnak hozzám.

Egyénileg változó gyakoriságú coaching találkozások során segítek tudatosítani, hogy a kliens:

-milyen kapcsolatot ápol az étkezéssel, az ételekkel;

-milyen szerinte nemkívánatos étkezési szokásai vannak;

-hogyan eszik, mikor eszik, mit eszik és milyen érzelmek mellett eszik;

-milyen stresszek vannak az életében, életmódja hogyan hat a testi–lelki egészségére, az étkezésére és az evéssel kapcsolatos viszonyára;

-milyen testi, egészségügyi célokat szeretne elérni, ezek közül melyik érdekében és hogyan érdemes változtatni.

Segítek kilábalni a káoszból, amikor számos lelet birtokában, illetve sokszor éppen a szükséges leletek hiánya miatt, a kliens nem tudja eldönteni, hogy merre tovább, valamint úgy érzi, hogy már semmit nem ehet.

Konkrét és gyakorlatias étrendi tanácsokkal támogatom a testi-lelki egyensúly visszanyerését és megtartását.

Klienseimmel közösen fontos testi-lelki összefüggéseket tárunk fel, s olyan, a szervezetüknek és élethelyzetüknek jobban megfelelő étkezési és életvezetési szokásokat alakítunk ki, amelyek valódi életminőség változást eredményeznek.

Együttműködésem a ProctoMed Center kiváló orvosaival 2019-ben kezdődött, akiknek komplex, és egyben kivételesen humánus szemlélete és gyakorlata közel áll hozzám.

Időpontfoglalás

Időpont-
foglalás

Foglaljon időpontot telefonon, vagy válassza ki az Önnek megfelelő alkalmat visszahívásra, kapcsolati űrlapunk kitöltésével.

Proktológia

1126 Budapest,
Királyhágó u. 2. fszt.1.

Gasztroenterológia

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Bőrgyógyászat

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!