Dr. Gesztesi Franciska

Varga Brigitta
asszisztens

Szakvizsgák:
általános ápoló és asszisztens 1995
gyermek szakápoló 1996

Munkahelyek:
Gastromed Center

Beszélt nyelvek:
angol

Varga Brigitta vagyok, a Gastromed Center munkatársa, a rendelőben asszisztensi és recepciós feladatokat látok el. Az alábbiakban szakmai önéletrajzom olvasható.

1995-ben érettségiztem és szereztem általános ápolói és asszisztensi képesítést a Kossuth Zsuzsa Egészségügyi szakközépiskola és Gimnáziumban, majd egy évvel később ugyanott letettem a gyermek szakápoló szakvizsgát is. 2000-ben diplomáztam a Szegedi Hittudományi Tanárképző Főiskola hitoktató szakán, majd a szinkronszínész és -rendező képesítést is megszereztem 2003-ban. 2007-ben kézhez kaptam a következő diplomámat, amit a Vitéz János Római Katolikus Tanárképző Főiskola kommunikáció szakán szereztem.

Mindeközben folyamatosan bővítettem szakmai portfóliómat is, mostanra több évtizedes egészségügyi dolgozói tapasztalattal rendelkezem. Pályafutásomat gondozóként kezdtem: 1996 és 2000 között a Máltai Szeretetszolgálat Idősek Otthonában tevékenykedtem. Ezt követően egészen 2007-ig a Fővárosi Szent János Kórház Belgyógyászati és Gasztroenterológiai Osztályán adminisztrátorként dolgoztam, a Hepatológiai Centrumon pedig a vezető orvos munkáját segítettem.

A Gastromed Center 2003 óta tartozik munkahelyeim közé, ettől kezdve asszisztensi feladatokat látok el Dr. Csatár Éva mellett.

Más területeken is tapasztalatot szereztem, többek között külsős munkatársként és segédszerkesztőként különböző újságoknál.

Időpontfoglalás

Időpont-
foglalás

Foglaljon időpontot telefonon, vagy válassza ki az Önnek megfelelő alkalmat visszahívásra, kapcsolati űrlapunk kitöltésével.

Proktológia

1126 Budapest,
Királyhágó u. 2. fszt.1.

Gasztroenterológia

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Bőrgyógyászat

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!