Dr. Takács Emőke aneszteziológus

Dr. Takács Emőke
aneszteziológus

Rendelési idő:
Altatásos endoszkópos vizsgálatok és altatásos proktológiai műtétek

Szakterület:
aneszteziológia

Szakvizsgák:
Aneszteziológia és intenzív terápia – 2003

Egyetem:
Semmelweis Orvostudományi Egyetem – 1998

Beszélt nyelvek:
Angol, Francia

Dr. Takács Emőke vagyok, 1998-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, majd 2003-ban tettem le az aneszteziológia és intenzív terápia szakvizsgát.

1998-tól az Árpád Kórházban dolgoztam a Központi Aneszteziológiai és Intenzív terápiás Osztályon. A kórházban az intenzív ellátás mellett főként a Traumatológiai osztály munkáját segítettem aneszteziológusként.

2006-tól a Szent János kórházban dolgoztam. Ekkor szereztem gyakorlatot a gyomor- és vastagbéltükrözés anesztéziájában. Tevékenyen részt vettem továbbá az Aneszteziológiai Ambulancia munkájában. Orvostanhallgatótként számos külföldi gyakorlaton vettem részt: Londonban a Whipps Cross Hospitalban, Máltán, majd egy félévet ösztöndíjasként a Lille-i Egyetemen végeztem.

2011-ben ambuláns anesztéziával foglalkozó továbbképzésen vettem részt Marseille-ben.

2006 óta végzek altatást a ProctoMed Centerben a gastro- és colonoscopiás vizsgálatok során. A gyomor-, illetve vastagbéltükrözés – különösen, ha a páciens korábban hasi műtéten esett át – igen kellemetlen lehet, ezért sok páciensünk kéri, vagy esetenként mi javasoljuk neki, hogy a vizsgálatot altatásban végezzük el.

A ProctoMed Centerben végzett munkám során fontosnak tartom, hogy pácienseink bizalmát elnyerjem, így ők biztonságban érezzék magukat, nyugodtan, aggódás nélkül készüljenek a gyomor- illetve vastagbéltükrözésre. Mindent megteszek, hogy számukra a vizsgálatok fájdalommentesen, kellemesen teljenek, ébredés után jó közérzettel távozzanak. Mindig örömmel tölt el, mikor az altatás után ébredező betegek elmondják, mennyire jól aludtak, semmiféle kellemetlenséget nem tapasztaltak.

2011-ben elvégeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karát, azóta fogorvosként is dolgozom az egyetem Fogpótlástani Klinikáján.

Mindkét szakterületemen folyamatosan követem a tudományos fejlődést, rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, kongresszusokon.

Időpontfoglalás

Időpont-
foglalás

Foglaljon időpontot telefonon, vagy válassza ki az Önnek megfelelő alkalmat visszahívásra, kapcsolati űrlapunk kitöltésével.

Proktológia

1126 Budapest,
Királyhágó u. 2. fszt.1.

Gasztroenterológia

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Bőrgyógyászat

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!