Dr. Sebestény Éva aneszteziológus szakorvos

Dr. Sebestény Éva
aneszteziológus szakorvos

Rendelési idő:
Altatásos endoszkópos vizsgálatok és altatásos proktológiai műtétek

Szakterület:
aneszteziológia

Szakvizsgák:
Aneszteziológia és Intenzív terápia szakvizsga; 2005

Egyetem:
Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar, 1999

Beszélt nyelvek:
Német, angol

Dr. Sebestény Éva vagyok, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán diplomáztam 1999-ben.

Egészségügyi karrierem már korábban elkezdődött, ugyanis 1991-1993 között laborasszisztensként dolgoztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Mikrobiológiai Tanszékén.

2000 és 2005 között a Károlyi Sándor Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán dolgoztam rezidensként. Itt az ügyelet és az intenzív osztályos betegek ellátása mellett szülészeti, hasi sebészi, ortopéd és traumatológiai aneszteziológiával foglalkoztam.

2005-től kezdve aneszteziológus szakorvosként dolgoztam ugyanitt, egészen 2012-ig. Ettől az évtől kezdve osztályvezető főorvos pozícióban dolgoztam a Károlyi Sándor Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán.

2007-től kezdve mind a mai napig ügyvezető igazgatója vagyok a Szunya Orvosi Bt-nek. A cég éber szedációval foglalkozik, ami egy olyan technika, ahol vénásan fájdalomcsillapítót, nyugtatót adva a páciensnek, az nem érzi a beavatkozást. A ProctoMed Centerben is ezt a feladatot látom el azoknál a vizsgálatoknál és ambuláns műtéteknél, ahol az éber szedáció indokolt, illetve, ahol a páciens ezt kéri.

Időpontfoglalás

Időpont-
foglalás

Foglaljon időpontot telefonon, vagy válassza ki az Önnek megfelelő alkalmat visszahívásra, kapcsolati űrlapunk kitöltésével.

Proktológia

1126 Budapest,
Királyhágó u. 2. fszt.1.

Gasztroenterológia

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Bőrgyógyászat

1024 Budapest,
Margit krt. 5/B. 1. emelet 1.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!